Hvad kan du bruge akademiuddannelsen i ernæring til?
Akademiuddannelsen i ernæring bygger videre på dine kompetencer inden for madlavning og gør dig i stand til at lede driften af storkøkkener, kantiner og lignende i private og offentlige virksomheder.
Du vil blive klædt på til at planlægge og lede en rentabel mad- og måltidsproduktion, hvor der tages hensyn til forskellige ønsker, behov og krav.
Her er eksempler på stillinger, du kan varetage efter endt uddannelse:
- Koordinator, teamleder eller mellemleder for større institutionskøkkener
- Kvalitetsansvarlig hos konsulentvirksomheder inden for ernæring mv.
- Rådgiver på det ernæringsfaglige område i kommunalt eller privat regi
- Konsulentarbejde inden for eksempelvis restaurantbranchen eller oplevelsesøkonomi
Skab dig et netværk
Som studerende på uddannelsen vil du modtage sparring, konstruktiv kritik og udvikle dig både fagligt og personligt.
Du får desuden muligheden for at danne et netværk med andre, der deler dine faglige interesser og ambitioner. Det kan alt sammen komme dig til gode senere i dit arbejdsliv.
Mød andre kursister på Facebook
Som kursist på et af modulerne i akademiuddannelsen i ernæring her på Erhvervakademi MidtVest får du også adgang til fælles sparring og videndeling i vores lukkede Facebook-gruppe. Den finder du her.